HeyHo EuroFamily nyereményjáték

a nyereményjáték időtartama: 2020. október. 08. - november. 07.

Nyertes

Pernyés Kata, Mohács

EER75STM – Ergorapido vezeték nélküli kézi porszívó

Élvezze az egyedülálló rugalmasság és a funkcionális formaterv előnyeit. Akár nagyobb kiterjedésű felületet, akár egy apró részt kell megtisztítania, az Ergorapido hatékonyságára mindig számíthat. Az egyszerűen leválasztható kézi egység használatával könnyedén tisztává varázsolhatja a konyhaasztalt, a bútorokat vagy az autója utasterét.

A hatékony és gyors használatot segíti a Easysteer™ – 180°-os mozgástartomány,a hosszú üzemidejű Lithium TurboPower akkumulátor, az automatikus kefetisztása a BrushRollClean™ technológiával és a DustSpotter™ LED-fények.

A nyeremény képe illusztráció.

Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt az aktuális fogyasztói áron egyszerre legalább 2 db Hey-Ho 1 literes 25%-os gyümölcsitalt az EuroFamily üzletekben bármilyen íz összetételben, és Tiéd lehet az Ergorapido vezeték nélküli kézi porszívó!

Adataidat, valamint a vásárlást igazoló blokk AP-kódját, és a vásárlás időpontját töltsd fel az alábbi mezőkben!

Kérjük őrizd meg a blokkod!

Kódfeltöltés

Vásárlás dátuma

Kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatunkat , hogy információt kapjon arról, hogy a Rauch milyen módon kezeli a személyes adatokat Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot